Siloah ontvangt keurmerk

siloahSiloah mag een jaar lang het keurmerk ‘Beste Werkgever’ dragen. Dit keurmerk is met ingang van deze maand toegekend op basis van een onafhankelijk onderzoek naar de tevredenheid van medewerkers binnen de organisatie.

Siloah biedt zorg aan ruim 600 mensen met een verstandelijke beperking in ruim 25 locaties en ambulante zorg bij cliënten thuis. De zorg wordt verleend vanuit de reformatorische identiteit. Uit het onderzoek blijkt dat Siloah binnen de branche gehandicaptenzorg bovengemiddeld scoort en daarmee het predicaat ‘Beste Werkgever’ verdient. Het onderzoek is uitgezet onder de ruim 700 medewerkers van Siloah. Met name op de thema’s ‘cliëntgerichtheid’, ‘identiteit’ en ‘werken vanuit visie’ scoort de organisatie hoog.

Verheugd

Ook op andere onderwerpen scoort de organisatie bovengemiddeld. Voorzitter van de Raad van Bestuur Ad Plomp: “We zijn blij met de resultaten en de erkenning van onze werknemers een goed werkgever te zijn. Een goede werksfeer komt ten goede aan de zorg voor onze cliënten en daar doen we het uiteindelijk voor.” De voorzitter van de Raad van Toezicht Hans van der Hart is ook verheugd met deze mooie uitkomst en feliciteert de organisatie hiermee. Siloah en Effectory Siloah is onderdeel van Zorggroep Sirjon en heeft verspreid over Nederland twintig woonlocaties, vijf dagactiviteitencentra, een kinderdagcentrum en een gezinshuis. Het onderzoek naar de medewerkerstevredenheid is uitgevoerd door Effectory. Deze organisatie heeft een reputatie opgebouwd in onderzoek naar medewerkerstevredenheid en veel organisaties in de branche maken hier gebruik van.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.